Hoppa till innehåll
Din marknadsavdelning - MainProject Hemsida

Marknadsföring i extern form!

Fokusera på din expertis samtidigt som marknadsföringen flyter på felfritt! Vår tjänst Din marknadsavdelning är framtagen för företag som behöver flexibilitet och expertis på sina villkor. Oavsett om du är en nystartad företagare, en växande scale-up eller en etablerad organisation så anpassar vi innehåll och omfattning efter dina behov.

Din Marknadsavdelning är en unik variant av abonnemangstjänst där du får tillgång till ett team av spetskompetenser och koordinatorer. Med allt från strategi och planering till design och produktion täcker vi den digitala arenan och kan skräddarsy en marknadsavdelning perfekt för dig och din verksamhet.

Din marknadsavdelning Marknadsföringsbyrå

Behov & omfattning bestämmer Ni!

Kanske är du i behov av en projektledare eller en social media manager, kanske förändras behovet under året? Oavsett vilken marknadskompetens ni söker kan vi komplettera en befintlig marknadsavdelning eller ta fullt ansvar från ax till limpa. Ännu en gång, detta är helt enligt dina villkor och behov!

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan göra din marknadsföring Personlig, Tillgänglig och Okomplicerad. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå nya höjder.
Hör av dig så berättar vi mer!

Vilken Omfattning och Fördelning har du behov av?
Sociala Medier
Copy
Grafiskt arbete
Strategiskt arbete
Operativt arbete Webbsida
Lahku profil

Frida på Main Project gav oss möjligheten att forma en hållbar marknadsföring. Via strategi, planering och implementering formades våra framtida marknadsföringssteg och via Frida sköttes detta effektivt, kreativt men även transparent. Vi kan varmt rekommendera Main Project och Din Marknadsavdelning!

Láhkus VD - Abdallah & Rawan

Allt ingår & allt är möjligt i
Din Marknadsavdelning

  • Marknadsstrategi
  • Social Media Marketing
  • Annonsering
  • Grafisk Design
  • Copywriting
  • Projektledare för event
  • Marknadskoordinering o.s.v


Låt oss avlasta dig, låt oss ta marknadsföringshatten så kan du fokusera på det du behöver. Vi tar hand om din marknadsföring från strategi och planering till utförande och uppföljning. Allt utefter dina behov av omfattning och innehåll – genom vår abonnemangstjänst Din Marknadsföringsavdelning.

Av våra kunder som använt sig av denna tjänst finns verksamheter tillhöriga i alla dess branscher. Allt från konditorier & restaurangkedjor till teknologiska och medicinska inriktningar produkter och hjälpmedel. 

Din Marknadsavdelning logo

Kunder som valt
Din Marknadsavdelning

Thimons konditori AB

Thimons Konditori AB

Thimons Konditori skapar en fikaupplevelse utöver det vanliga. Med kreativitet och passion kan deras gäster njuta av gott hantverk i en avslappnande miljö, med butik centralt i både Nässjö och Aneby. Du kan även smidigt handla via deras webbshop.

machine to machine solutions M2M

M2M Solutions AB

De är specialiserade på att digitalisera sina kunders produkter och verksamheter. Via mångårig erfarenhet av automation och internet of things använder de sin egenutvecklade plattform Purplepoint och tar sina kunder in i framtiden.

lockup-black

Láhku

Láhku bryr sig om människor, miljön och om nästkommande generationer. Deras kläder består av ekologisk bomull och återvunnen polyester som bidrar till en hållbar klädindustri i alla led. Med kärlek och inspiration från Nordisk natur och dess djur.

HYDROJET(2)

Hydrojet

Med vatten, värme och massage erbjuder Hydrojet en vattenmassagesäng. Du ligger på en gummiduk med kläderna på och kan välja mellan flera olika massagetekniker. Under 15 minuter arbetar två vattenstrålar under duken för din återhämtning.

Medisun logo MP transp

Medisun

Medisun erbjuder produkter för ljusbehandling av hudsjukdomar ex. psoriasis och Aktinisk keratos. Detta med certifierade UVB och UVA lampor till stora och små klinker som utför hudbehandlingar. Vissa produkter är även till för privatpersoner för behandling i hemmet.

STIGA Logo transp.

STIGA

STIGA skapar verktygen för dig att ta hand om din trädgård. Med hjälp av innovation och ny batteriteknik möjliggörs ett hållbart trädgårdsarbete. Med respekt för miljön och dess årstider finns STIGA.s produkter för hela trädgårdens behov, hela året runt.

Main Projects Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trendspaning inom marknadsföring, och så klart lite om oss också! Du kan när som helst säga upp dig.

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.