Hoppa till innehåll
strategi hero

Strategi, Grunden för en effektiv marknadsföring!

Säljer du produkter eller tjänster vidare till andra? Då behöver du skapa en strategi för din marknadsföring. På så vis skaffar du underlag för träffsäkra insatser och möjliggör att rätt budskap förmedlas till rätt målgrupp i rätt kanaler. Du kan alltså spara resurser i form av både tid och pengar!

På Main Project ser vi strategin som oumbärlig om man inte vill kasta pengar i sjön. Vi ser till att skapa en strategi eller revidera en befintliga till alla våra kunder. Detta för att säkerställa den mest optimala marknadsföringen. 

Dator hemsida strategi MP marknadsföringsbyrå

GRATIS WEBINAR

Börja skapa din strategi!

Lär dig hur du formar en plan för din marknadsföring för att bygga tillförlitligt underlag till alla dina marknadsaktiviteter.

I detta inspelade webinar får du ta del av min marknadsstrategi och steg för steg få tips och råd hur du formar innehållet och hur du sedan använder det! Få ut det mesta möjliga av din marknadsföring genom att vara på rätt plats, vid rätt tid för rätt målgrupp!

Strategi Bootcamp - en djupdykning!

Vill du gå djupare i en genomtänkt, flexibel och långsiktigt hållbar plan för din digitala marknadsföring? Vår Strategi Bootcamp är då vad du behöver. Under tre intensiva veckor får du tillgång till en detaljerad strategimall, veckovisa workbooks, stödvideos och två personliga 1:1 sessioner med mig. Allt för att din strategi ska bli så skräddarsydd och effektiv för just din verksamhet.

Vad Strategi Bootcamp Inkluderar:

  • Djupgående genomgång av marknadsföringsstrategins alla delar.
  • Förklarande & informativa videos för samtliga av strategins delar.
  • Workbooks med tillhörande instruktioner.
  • Konstant och flexibel chat-dialog när du behöver
  • 2 stycken 1:1 sessioner när du känner behovet av dessa.

Är du redo att ta din marknadsföring till nästa nivå? Anmäl dig till Strategi Bootcamp och låt oss tillsammans skapa en marknadsföringsstrategi som verkligen ger resultat.

Strategi logo
Namnlös design(10)

Konsultation under en intensivtimma

Vill du ha ett par extra ögon som ser över din strategi, eller önskar du stöd under arbetets gång?

Boka en intensivtimmas konsultation så går vi tillsammans igenom dina frågor och funderingar.

Vid bokning via länken nedan återkommer jag kort därefter med tidsförslag och vidare instruktioner för intensivtimman. 

Frida på Main Project gav oss möjligheten att forma en hållbar marknadsföring. Via strategi, planering och implementering formades våra framtida marknadsföringssteg och via Frida sköttes detta effektivt, kreativt men även transparent. Vi kan varmt rekommendera Main Project och Din Marknadsavdelning!

Láhkus VD - Abdallah & Rawan

Varför behöver du en digital strategi?

Lär känna din målgrupp & ta reda på var de finns – rikta på så vis din marknadsföring rätt!

Tydliggör vägen mot era mål & skapa medveten & effektiv marknadsföring

Spara både tid & pengar genom att placera krutet där det behövs & ger mest effekt!

Var en del av den digitala konkurrensen med rätt budskap för din målgrupp.

Main Projects Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trendspaning inom marknadsföring, och så klart lite om oss också! Du kan när som helst säga upp dig.

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.