Hoppa till innehåll

Hur kan jag hjälpa dig?

Var klämmer skon?

Berätta, låt oss förstå vilket problem vi kan lösa genom att fyll i samtliga uppgifter i kontaktformuläret och tryck skicka. När vi läst ert mail och funderat en liten stund hur vi på bästa sätt kan möta ert behov, hör vi av oss tillbaka till er. Behöver ni mer underlag till er förfrågan, läs igenom våra exempel på tjänsteerbjudanden här:

Vi svarar er så fort vi bara kan & tack för att ni kontaktar oss & absolut bjuder vi på ett första analysmöte!

Vill ni hellre prata med oss direkt? Slå en signal vettja…

Lämna detta fält tomt

Tidigare Projekt

”Vi kontaktade Frida på Main Project efter att vi omarbetat vår affärsmodell och kände oss osäkra på marknadsföringen, framförallt strategi och planering.

Frida har hjälpt oss med en utförlig strategi och därefter löpande arbete som gett oss en plan för framtida steg i marknadsföringen. Vi har hela tiden haft ett effektivt och transparent samarbete och vi rekommenderar varmt Frida och Main Project till andra företagare som behöver få struktur på sin marknadsföring."
"Frida har hjälpt oss under flera projektperioder på 1-3 månader att på ett noggrant och initiativtagande sätt snabbt satt sig in i arbetsuppgifter och situationer för att alltid leverera i tid och med ett leende.

Uppgifterna som genomförts har inkluderat projektledning och projekthantering av återförsäljarkonferenser och roadshows både inom och utanför landets gränser men även operativ drift av webbutik samt sociala medier med involvering i planering och strategier. Därav har Fridas arbete varit mycket uppskattat och omtyckt."

Main Projects Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trendspaning inom marknadsföring, och så klart lite om oss också! Du kan när som helst säga upp dig.

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.