Hoppa till innehåll
webinar thumbnail

GRATIS WEBINAR

Hur du skapar en Strategi för din digitala marknadsföring

För att du och din verksamhet ska synas på rätt plats, vid rätt tid & inte minst för rätt målgrupp. Genom ordentligt och tillförlitligt underlag kan du träffa rätt med din marknadsföring och spara både tid och pengar!

Ett webinar För dig som är småföretagare, nyföretagare eller helt enkelt funderar på att starta företag!

Lär dig hur, via vårt Strategi webinar – du får tillgång direkt via mail här nedan!

I detta strategi webinar får du lära dig:

Samtliga delar i en strategi för ett komplett underlag till dina marknadsföringsaktiviteter!

Vad är egentligen effektiv marknadsföring & vilka är fallgroparna?

Vilket resultat möjliggör ett genomarbetat strategiskt underlag!

Var en del av den digitala konkurrensen med rätt budskap för din målgrupp.

 

STRATEGI WEBINARET HÅLLS AV

Frida Friberg

Marknadsstrateg & Koordinator
Med en bakgrund som marknadsföringskoordinator och universitetsutbildning inom strategisk marknadsföring har jag fokuserat på att skapa enkla och hållbara strategier som fungerar för småföretagare.

Jag tror starkt på strategier som är så kraftfulla som de är tillgängliga & enkla. Det var den insikten som ledde mig till att vilja hjälpa andra företagare till en marknadsföring som skapar glädje och inte huvudbry!

Jag vet hur viktigt det är med verkliga resultat och hur varje investerad resurs kan göra skillnad. Så låt oss gräva djupare i ditt företag och skapa en strategi som funkar för dig!

webinar
Strategi Marknadsföringsbyrå

GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför!

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd. Ladda gärna ned innan webinaret!

Main Projects Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trendspaning inom marknadsföring, och så klart lite om oss också! Du kan när som helst säga upp dig.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.