Hoppa till innehåll
Om oss

Storyn

Main Project är grundat av en stark kraft att vilja bidra och hjälpa andra företagare att lyckas med sin digitala marknadsföring. Den kritiska punkt på företagarlistan som är marknadsföring är inte kompromissbar, inte heller ersättningsbar.

Jag som i huvudsak driver Main Project ser ni här på bilden. En engagerad och energisk människa som älskar att ha mycket att göra och gärna allt samtidigt. Att reda ut alla trådar och agera spindeln i nätet, där har ni mig i ett nötskal. I anslutning till Main Project syns ofta luftballonger. Detta är ett medvetet val då de för mig står för kraft, oövervinnerlighet men även enkelhet.

Så till min erfarenhet kring marknadsföring; marknadskoordinering, digital marknadsstrateg och certifikat inom bland annat SEO, Google Ads, SEM, webbanalys och copywriting.

Vad vi sedermera menar med ”Main Project” är just vad man enkelt kan översätta till ”huvudprojekt”. För vad vi vill är att våra kunder och potentiella kunder ska veta att oavsett vilket projekt vi kan hjälpa er med, så är det alltid vårt huvudprojekt. Hur litet eller stort det än må vara!.

Tidigare Projekt

”Vi kontaktade Frida på Main Project efter att vi omarbetat vår affärsmodell och kände oss osäkra på marknadsföringen, framförallt strategi och planering.

Frida har hjälpt oss med en utförlig strategi och därefter löpande arbete som gett oss en plan för framtida steg i marknadsföringen. Vi har hela tiden haft ett effektivt och transparent samarbete och vi rekommenderar varmt Frida och Main Project till andra företagare som behöver få struktur på sin marknadsföring."
"Frida har hjälpt oss under flera projektperioder på 1-3 månader att på ett noggrant och initiativtagande sätt snabbt satt sig in i arbetsuppgifter och situationer för att alltid leverera i tid och med ett leende.

Uppgifterna som genomförts har inkluderat projektledning och projekthantering av återförsäljarkonferenser och roadshows både inom och utanför landets gränser men även operativ drift av webbutik samt sociala medier med involvering i planering och strategier. Därav har Fridas arbete varit mycket uppskattat och omtyckt."

Main Projects Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trendspaning inom marknadsföring, och så klart lite om oss också! Du kan när som helst säga upp dig.

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.