Hoppa till innehåll
strategi Bootcamp thumbnail

STRATEGI COACHNING

Vi coachar dig till en strategi för effektiv & träffsäker marknadsföring

För dig som verkligen vill ta strategiarbetet till nästa nivå erbjuder vi vår Strategi Bootcamp.

Det är ett intensivt 3 veckors digitalt program för att ge dig verktygen att skapa och genomföra en kraftfull marknadsföringsstrategi. Det perfekta alternativet för dig som är redo att djupdyka och verkligen accelerera din marknadsföring.

Du har inte enbart fått en strategi utav denna Bootcampen, du får även kunskap & erfarenhet för framtiden!

Under detta Strategi Bootcamp
får du tillgång till

Detaljerade instruktions videos för samtliga enskilda delar av strategin

En workbook per instruktionsvideo för bearbetning av din specifika situation i varje del av strategin?

Två stycken 1:1 sessioner live där vi tillsammans går igenom frågetecken och svårigheter i strategiarbetet

En BONUS
En genomgång av marknadsplan med implementering

DIN COACH UNDER BOOTCAMPEN

Frida Friberg

Marknadsstrateg & Koordinator
Med en bakgrund som marknadsföringskoordinator och universitetsutbildning inom strategisk marknadsföring har jag fokuserat på att skapa enkla och hållbara strategier som fungerar för småföretagare.

Jag tror starkt på strategier som är så kraftfulla som de är tillgängliga & enkla. Det var den insikten som ledde mig till att vilja hjälpa andra företagare till en marknadsföring som skapar glädje och inte huvudbry!

Jag vet hur viktigt det är med verkliga resultat och hur varje investerad resurs kan göra skillnad. Så låt oss gräva djupare i ditt företag och skapa en strategi som funkar för dig!

webinar

Hur går Strategi Bootcamp till?

1.

Du får tillgång till allt material på en gång (videos & workbooks) för att du ska kunna arbeta i din takt, i ordningen du föredrar.

2.

Du har tillgång till en chatt där du kan ställa frågor under hela arbetets gång. Detta gäller under Bootcampens tre veckor.

3.

När behovet och önskemålet uppstår kan du boka in en 1:1 coaching session via länk (du har tillgång till två stycken under tiden för Bootcampen).

4.

När du känner dig klar med din strategi & marknadsplan har du möjlighet att få den helt genomgången med feedback och återkoppling på innehållet.

Vad behöver jag veta innan?

Du behöver inte ha någon förkunskap innan Bootcampen, den är till för dig för att du ska få just kunskap och underlag!

När du bokat din plats för Strategi Bootcampen tar vi kontakt med dig och önskar mer information om din verksamhet och erbjudande. Detta för att vi ska kunna sätta oss in i din verksamhet och coacha dig genom strategiarbetet. All information du ger oss täcks av ett sekretessavtal som skrivs under i samband med vår första kontakt.

Om specifika och skräddarsydda önskemål finns tar vi det under vår första kontakt. Målet är att du ska få en så anpassad och effektiv marknadsföringsstrategi som möjligt!

Är du redo att hitta vägen för
din marknadsföring!?

Vi skapar en komplett strategi för din marknadsföring, en marknadsplan OCH får kunskap & erfarenhet inför framtiden!

Med tillgång till coachning på dina villkor under tre veckor med verktyg och material till förfogande kan du skapa en strategi för din marknadsföring för endast 6 495:-

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.