Hoppa till innehåll
Hem » Hållbarhetsberättelse 2023

Hållbarhetsberättelse 2023

Vi har alla ett ansvar och som företagare finns det så många fler områden att påverka och vara en del av det stora ansvaret. Det låter tungt, absolut.. Men det finns hjälp, det finns verktyg som underlättar på vägen. Jag själv utgår från Hållbarhetsmålen ur Agenda 2030, de globala målen och bryter ner dessa i områden. Detta med hjälp av standarden ISO 26000. Ett verktyg som gör det hela lite mer lätt att tyda.

Det kommer ställas stora krav, fler och fler på oss företag, se till att ha din hållbarhetsberättelse klar och även en ordentlig strategi som större verksamhet! Se min hållbarhetsberättelse:

Kontakta mig för Strategi konsultation

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor. Kostnad för en intensivtimma är 1295:- ex moms.

Anmälan till Strategi Bootcamp

Efter genomförd anmälan kontaktar Main Project dig för vidare instruktioner. Fakturering sker efter Main Project svarat på din anmälan med 20 dagars betalningsvillkor.

Webinar strategi
GRATIS WEBINAR

Skapa en Strategi för din digitala marknadsföring

Webinaret skickas direkt via mail!

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.

Strategi Marknadsföringsbyrå
GRATIS MALL

Vi förklarar & Du utför

Med denna mall skapar du på egen hand en strategi för din digitala marknadsföring. Vi guidar dig genom samtliga moment via enkla tips & råd.

Genom att klicka på knappen ovan godkänner du att Main Project skickar mail till dig & sparar dina uppgifter. Du kan när som helst välja att avprenumerera om så önskas.